За Нас

Ние сме дуо - майка и дъщеря, които създават заедно стилна съвременна дамска мода в сезонни колекции

Ние сме майка и дъщеря, обединили своите таланти и страстта си към модата. С всеки сезон се стремим да пресъздадем нашия мечтан моден гардероб.
 "Стилна жена" се е родила през 1997 година, когато изискано облечените дами са били само на екрана. Нели, 34г., смело основава своя собствена компания, събирайки малък екип от млади професионалисти, които започват да творят сезонни колекции, вдъхновени от световните модни тенденции, достъпни за широката публика. Марката бързо набира популярност и се разраства чрез собствена верига от магазини в страната. По- късно, Елица, дъщеря на Нели, става част от екипа, като главен дизайнер, след като завършва успешно висшето си образование в Moda Lab, IED Милано. 

10 години по- късно, ние все още обичаме динамичното си ежедневие заедно и с радост приемаме всички нови предизвикатеслства. Съчетавайки опит с иновативност, споделяме любовта към красивото и изразяваме себе си чрез цветове и материи. 

Разполагаме с малък, опитен екип от професионалисти в нашия цех в гр. Пловдив. Стремим се да запазим производството си местно като постоянно подобряваме условията на труд и привличаме нови таланти. Работим с местни снабдители на щокови материи от Италия и Франция и подбрани сертифицирани фабрики от Европа. Нашите колекции са сезонни, в лимитирани серии, с цел избягване на свръхпроизводство и намаляне на свръхконсумацията. 

Ползвайки традиционни методи на производство, ние създаваме универсални силуети, които можете да обичате вечно.